Kuinka Nähdä Piilotettu Osio

Sisällysluettelo:

Kuinka Nähdä Piilotettu Osio
Kuinka Nähdä Piilotettu Osio
Anonim

Joskus on mielenkiintoista, miten järjestelmä, jota käytimme kutsumaan tietokoneeksi tai kannettavaksi, toimii ja kuinka monta resurssia sillä on varastossa. Onko kiintolevyllä erityisesti piilotettuja käyttämättömiä osioita? Voit selvittää sen Acronis Disk Director 11 Home -ohjelmalla.

Kuinka nähdä piilotettu osio
Kuinka nähdä piilotettu osio

Välttämätön

Acronis Disk Director 11 Home -ohjelma

Ohjeet

Vaihe 1

Lataa Acronis Disk Director 11 Home -apuohjelma kehittäjien virallisilta verkkosivustoilta (linkki lataussivulle on artikkelin lopussa). Kun asennat ohjelmaa kolmanteen valintaikkunaan, valitse "Asenna kokeiluversio" - sen toiminnot riittävät ongelman ratkaisemiseen. Napsauta "Seuraava" ja täytä uudessa ikkunassa kentät "Nimi", "Sukunimi" ja "Sähköpostiosoite" (et ehkä ole oikea). Napsauta seuraavissa ikkunoissa "Seuraava" ja viimeisessä - "Jatka". Ohjelman asennus alkaa, jonka jälkeen työpöydälle ilmestyy ohjelman kuvake.

Vaihe 2

Käynnistä Acronis Disk Director 11 Home kaksoisnapsauttamalla tätä kuvaketta. Jos käyttöjärjestelmäsi on Windows Vista tai Windows 7 ja tämän lisäksi sinulla on lisätty suojausasetuksia, näyttöön voi tulla ikkuna, jossa pyydetään lupaa tehdä muutoksia käynnistettävään ohjelmaan. Napsauta "Kyllä" siinä.

Vaihe 3

Jätä käynnissä oleva ohjelma hetkeksi yksin, mutta avoinna. Napsauta tehtäväpalkin Käynnistä-painiketta ja sitten Oma tietokone (tai vain "Tietokone", jos sinulla on Windows Vista tai Windows 7). Muista, kuinka monelle loogiselle osiolle (levylle) kiintolevy (tai kiintolevyt, jos niitä on useita) on jaettu ja mitkä niiden nimet ovat (C, D, F jne.).

Vaihe 4

Palaa Acronis Disk Director 11 Home -sivulle. Ohjelman pääosan vie kenttä, jossa järjestelmän loogiset osiot (tilavuudet) ilmoitetaan. Vertaa heidän lukumäärää ja nimiä "Oma tietokone" ("Tietokone") -ikkunassa näkyviin. Acronis-ohjelmaikkunassa olevat ja Omassa tietokoneessa puuttuvat osiot on piilotettu. Ne voivat olla joko hyvin pieniä, 7–8 megatavua, tai suuria, useita gigatavuja. Toiseksi pääsääntöisesti käyttöjärjestelmien jakaumat tallennetaan vikatilanteissa.

Suositeltava: