Kuinka Lähettää Mms Sivustolta

Sisällysluettelo:

Kuinka Lähettää Mms Sivustolta
Kuinka Lähettää Mms Sivustolta

Video: Kuinka Lähettää Mms Sivustolta

Video: Kuinka Lähettää Mms Sivustolta
Video: Metamask как пополнить кошелек метамаск с Binance? Перевод и вывод средств. 2024, Huhtikuu
Anonim

Joskus elämässä on tilanteita, joissa meidän on lähetettävä MMS-viesti matkapuhelimeen, mutta tilillämme ei ole saldoa. Mitä tehdä tällaisissa tilanteissa? Ratkaisu on hyvin yksinkertainen, jos sinulla on Internet käsillä. Sinun tarvitsee vain mennä matkapuhelinoperaattorin verkkosivustolle ja lähettää multimediaviesti sieltä.

Kuinka lähettää mms sivustolta
Kuinka lähettää mms sivustolta

Ohjeet

Vaihe 1

MMS-viestien lähettäminen BaikalVestCom-tilaajille

Siirry BVK: n verkkosivustolle - tee tämä kirjoittamalla selaimesi osoiteriville www.bwc.ru. Etsi kirjekuoren kuva oikeasta yläkulmasta ja napsauta sitä. Löydät itsesi tekstiviestien lähettämisen sivulta. Etsi "Lähetetään MMS" tekstityksen alta.

Vaihe 2

Lähetä nyt MMS. Tee tämä ilmoittamalla sen tilaajan numero, jolle lähetät viestin. Täytä tarvittaessa "Viestiteksti" -kenttä (merkkien lukumäärä ei saa ylittää 1000 merkkiä). Liitä tiedosto, jossa on kuva, ja / tai tiedosto, jossa on melodia. Kuvamuodot JPG, GIF,.png

Vaihe 3

MMS-viestien lähettäminen MTS-tilaajille

Siirry verkkosivustolle www.mts.ru. Valitse oikealla olevasta kentästä "Usein vaaditaan" -välilehti "Lähetä tekstiviesti / MMS".

Vaihe 4

Syötä tilaajan numero. Valitse viestille otsikko annetusta luettelosta tai kirjoita oma otsikkosi. Kirjoita itse viestin teksti. Valitse valmis esine tai lataa oma. Syötä kuvassa näkyvä koodi. Lähetä viesti.

Vaihe 5

MMS-viestien lähettäminen Megafon-tilaajille

Siirry verkkosivustolle www.megafon.ru. Napsauta Lähetä SMS / MMS. Täältä voit ladata kuvia, melodioita ja videoita. Lähetä viesti samalla tavalla.

Vaihe 6

MMS-viestien lähettäminen Beeline-tilaajille

Siirry verkkosivustolle www.beeline.ru. Etsi alareunasta Lähetä tekstiviesti / multimediaviesti. Lähettämistä varten sinun on oltava Beeline-tilaaja ja rekisteröidyttävä sivustolla. Rekisteröitymiseen syötä puhelinnumerosi ja napsauta "Hae koodi". Muutamassa sekunnissa matkapuhelimeesi lähetetään viesti rekisteröintikoodilla. Syötä se ja puhelinnumero, voit siirtyä MMS-portaaliin.

Suositeltava: