Kuinka Poistaa Sosiaalisista Verkostoista

Sisällysluettelo:

Kuinka Poistaa Sosiaalisista Verkostoista
Kuinka Poistaa Sosiaalisista Verkostoista

Video: Kuinka Poistaa Sosiaalisista Verkostoista

Video: Kuinka Poistaa Sosiaalisista Verkostoista
Video: ЕСЛИ БЫ СОЦ СЕТИ ПОПАЛИ В ТЮРЬМУ! ЮТУБ запер в ТЮРЬМУ TikTok и Likee! В реальной жизни! 2023, Lokakuu
Anonim

Ottaako sosiaalinen media liian paljon aikaa? Heräätkö aamulla, paljon suunnitelmia päivälle, ja sitten huomaat, että et ole tehnyt mitään, mutta istut taas, kommentoit, jotain ja huomaamaton ilta on tullut? Jos sosiaaliset verkostot ovat vallanneet sinut, ehkä kannattaa jättää ne? Lue tämä alla.

Kuinka poistaa sosiaalisista verkostoista
Kuinka poistaa sosiaalisista verkostoista

Ohjeet

Vaihe 1

Poista luokkatoverisi noudattamalla ohjeita. Etsi sivun alaosasta linkki "Asetukset". Sen läpi käydään edelleen linkki "Jätepalvelut". Ilmoita syy, miksi haluat poistaa profiilin, kirjoita salasana ja napsauta "Poista pysyvästi" -linkkiä.

Nyt voit onnitella itseäsi siitä, että olet vapauttanut itsesi yhdestä sosiaalisesta verkostosta.

Vaihe 2

Poista itsestäsi tiedot Vkontakten sosiaalisesta verkostosta. Yhteystilin tiliä ei voida tuhota kokonaan, mutta tämä ei ole syy epätoivoon.

Toimimme täällä kahdessa vaiheessa. Aloitetaan tyhjentämällä sivu. Poista kaikki tiedot itsestäsi, tyhjennä ystäväluettelo, seinä, kommentit. Poista valokuvia, videoita ja äänitallenteita.

Siirry seuraavaksi asetuksiin, tietosuojaosioon ja ilmoita, että vain sinä voit tarkastella sivua. Tallenna muutokset.

Siinä se, kukaan ei voi kirjoittaa sinulle, etkä halua katsoa mitään tyhjältä sivulta. Joten voit taas iloita siitä, että olet myös jäänyt eläkkeelle Vkontakten sosiaalisesta verkostosta.

Vaihe 3

Noudata ohjeita poistaaksesi tilisi Facebookista. Seuraamme oikeassa yläkulmassa olevaa "Tili" -linkkiä. Valitse seuraavaksi "Tilin asetukset". Napsauta "Poista tili käytöstä" ja ilmoita poistamisen syy. Älä unohda kieltäytyä vastaanottamasta sähköposteja Facebookilta. Syötä sitten salasana, vahvista se. Viimeinen vaihe on turvatarkastus. Annamme kenttään kaksi määritettyä sanaa, jotka todistavat, ettet ole botti, ja vapautamme itsemme Facebook-tilistäsi.

Vaihe 4

Tuhotaan tilimme sosiaalisessa verkostossa "Oma maailma". Myös tässä kaikki on yksinkertaista. Etsi avatar-kohdasta "Maailman asetukset" ja paina "Poista maailmani" -painiketta. Se kuulostaa kauhistuttavalta, mutta todellisuudessa juuri vapautit itsesi toisesta sosiaalisesta verkostosta, joka syö aikaa.

Katsokaa nyt poispäin näytöltä, katsele ympärillesi, mene ulos. Ymmärrät, että todellisessa maailmassa on paljon mielenkiintoista paitsi istuminen housuissasi sosiaalisissa verkostoissa!

Suositeltava: